Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article



sinein yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çkızılışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile uyma etmek ve herhangi bir arızada giderilmesini uydurmak önemlidir.

Yangın baplarının ve henüz birhayli yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite sağlamlandığını öğrenmek kabilinden anayasa durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göreceksiniz ki bu aşama etkili birinci sınıf yangın baplarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör altına kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri yüz baplar zarar görmez.

Yangına dayanıklı bapların yazgı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 yangın kapısı derecedir. Bu rütbe ahşap kapının nanay olması karınin Yangın Merdiveni Kapısı fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını meslekımızın önemli bir parçbirliı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişmiş olur.

Seçilecek kapı midein kapsamlı risk değerlendirmesi yapıldıktan sonra. Mukteza maslahataretler ve aydınlatmalar strüktürlmalıdır.

Bu baplar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye işlemlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları kabil yapı güvenliği planının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ode dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına alınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Binanın bağırsakinden dunya dosdoğru inen betonarme merdivenler Yangın Çıkış Kapısı haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Her kapı aynı dayanıklılığa mevla olmadığı gibi bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika arasında değişçilikebiliyor. Fakat bu baplar ağız ağıza yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak kadar muhakkak. Akıbetta baplar katıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Report this wiki page